Mukaan Partiojournalisteihin?

Mukaan Partiojournalisteihin?

Olet tervetullut mukaan Partiojournalisteihin! Tulevaisuudessa avaamme toimituskuntahaun, eli mikäli uuden journalistisen partiomedian perustaminen ja tuottaminen kiinnostaa, ota yhteyttä!

Liity jäseneksi

Liity Partiojournalistien jäseneksi ja tule mukaan rakentamaan parempaa partioliikettä journalismin keinoin! Partiojournalistien jäsenenä autat meitä journalistisen partiomedian julkaisussa, saat tietoa toiminnastamme ja voit vaikuttaa yhdistyksen asioihin.

Jäseneksi voivat liittyä sekä yksityishenkilöt että oikeustoimikelpoiset yhteisöt kuten yhdistykset tai yritykset. Jäsentyyppejä on kaksi: 

  1. Varsinaiset jäsenet. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on osallistunut tai osallistuu taikka on muutoin edistänyt tai tukenut yhdistyksen toimintaa. Varsinaisilla jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksessa.
  2. Kannatusjäsenet. Kannatusjäseniksi voidaan hyväksyä kaikki partiojournalismin tukijat ja ystävät. Kannatusjäsenet saavat tietoa yhdistyksen toiminnasta, mutta eivät voi osallistua sen päätöksentekoon.

Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2023 on yksityishenkilöiltä 30 € ja yhteisöjäseniltä 250 €. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on yksityishenkilöiltä 10 € ja yhteisöjäseniltä 70 €.

Partiojournalistien hallitus käsittelee kaikki jäsenhakemukset kokouksissaan. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen lähetämme jäsenlaskun lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tai muuhun laskutusosoitteeseen.

Ota yhteyttä

Meidät tavoitat sähköpostilla info@partiojournalistit.fi tai sosiaalisen median kanavissamme @partiojournalistit